EFOY ProCabinet

Alles-in-1 oplossing

Op zoek naar een kant-en-klare oplossing voor een permanente installatie? De ProCabinet heeft naast de EFOY en het accupakket ook vrije ruimte voor uw eigen apparatuur.
Hebt u geen personeel beschikbaar voor de technische of mechanische installatie van de EFOY? Of wilt u de zekerheid van een beproefde installatie? Dan is de ProCabinet ideaal.

Backup of stand-alone

De ProCabinet kan worden uitgevoerd als UPS-systeem. Bij stroomuitval voorzien één of meerdere EFOY´s uw apparatuur van stroom totdat het vaste net weer beschikbaar is.

In een andere configuratie kan de ProCabinet gebruikt worden als permanente off-grid stroomvoorziening, vaak in combinatie met zonnepanelen. Door de jarenlange praktijkervaring weet u zeker dat u ook in de meest extreme weersomstandigheden voldoende stroom hebt.

ProCabinets beschikbaar met thermische isolatie en met opbrengsten tot wel 2500W continue ook voor de meest zware of complexe toepassingen.

Maatwerk of standaard indeling

Iedere ProCabinet kan volledig naar uw wensen worden samengesteld. Of u nu stroomuitval, of de opbrengst van de EFOY en uw zonnepanelen op afstand wil kunnen monitoren of uw eigen apparatuur in de kast kwijt wil, we vinden altijd een oplossing.
Als u de stroombehoefte weet dan passen wij de inhoud van de ProCabinet daarop aan.

Leg uw project aan ons voor

De juiste combinatie van brandstofcel, accupakket en randapparatuur is belangrijk voor een succesvol project. Daarom denken wij graag in een vroeg stadium met u mee over de stroomvoorziening.
Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw project te bespreken.