EFOY ProCube

Alles-in-1 oplossing

De EFOY ProCube is een kant en klare oplossing. De weerbestendige transportbox bevat de EFOY, accu, cartridge(s) en eventueel een regelaar voor zonnepanelen. Wij zorgen voor de stroomopwekking, u voor de verbruikers.
Hebt u geen personeel beschikbaar voor de technische of mechanische installatie van de EFOY? Of wilt u de zekerheid van een beproefde installatie? Dan is deze oplossing ideaal.

ProCube of ProEnergybox

Wilt u de installatie gaan gebruiken in de meest extreme omstandigheden? Dan biedt de ProEnergyBox uitkomst. De ProCube is een enkelwandige aluminium transportbox zonder wandisolatie. De ProEnergyBox is rondom geïsoleerd en houdt de warmte binnen om bevriezing van de apparatuur tegen te gaan.
Voor extreem warme omstandigheden beschermt de ProEnergyBox de EFOY juist tegen oververhitting. Een warmte-management systeem zorgt voor een optimale koeling.

Maatwerk of standaard indeling

Iedere ProCube kan helemaal naar uw wensen worden samengesteld. Of u nu de opbrengst van de EFOY en uw zonnepanelen op afstand wil kunnen monitoren, een specifieke stroomplug of uw logo op de box wil hebben, we denken graag met u mee.
Als u de stroombehoefte en projectduur weet dan passen wij de inhoud van de box daarop aan.


Leg uw project aan ons voor

De juiste combinatie van brandstofcel, accupakket en randapparatuur is belangrijk voor een succesvol project. Daarom denken wij graag in een vroeg stadium met u mee over de stroomvoorziening.
Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw project te bespreken.